Konečně má důvod k úsměvu. Mamince Terezy Kerndlové zabírá léčba rakoviny

5. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Tereza Kerndlová (Zdroj: ČTK)

Tereza Kerndlová má opět důvod se smát. Před tři čtvrtě rokem se slzami v očích oznámila, že se její mamince vrátila rakovina. Nyní ale svítá na lepší časy. Mamince léčba zabrala a ona tak svou milovanou dceru mohla navštívit ve Španělsku.

Tereza Kerndlová tráví teď většinu času ve Španělsku, kde s manželem Reném koupili a zrekonstruovali dům. Nyní za ní přiletěli i její rodiče. “MY! Poslední dny tady a po půl roce pohromadě! Nejvíc, rodinné chvíle. Mamce konečně dovolili letět. Její LÉČBA ZABRALA a my nemůžeme být šťastnější,” napsala Tereza na svých sociálních sítích.

View this post on Instagram

A post shared by Tereza Kerndlova (@terezakerndlova)

Na fotce je nejen se šarmantní maminkou, ale i otcem Láďou, který v minulosti také bojoval s rakovinou, a to hrtanu a mandle. Milada Kerndlová bojovala s rakovinou prsu před šestnácti lety, kterou dokázala úspěšně porazit. “Jsi pro mě inspirací, jsi neuvěřitelně silná, odhodlaná, chceš se prát a i teď se umíš smát a zůstáváš v pozitivní náladě,” napsala před tři čtvrtě rokem Tereza dojemně.

Právě v tomto příspěvku oznámila, že se její mamince rakovina vrátila. “I když ti ‘Ona’ připravila zcela nová překvapení, pro nás všechny až neznámá, vím, že ty nikdy nic nevzdáváš, nikdy neustoupíš a budeš bojovat jako nikdo, koho znám,” pokračovala zpěvačka, která má nyní konečně důvod k úsměvu.

Celebrity - další články

Doporučujeme