Dům snů! Tereza Kerndlová ukázala svou vilu ve Španělsku. Nechybí bazén ani obří gril

15. června 2021·Celebrity·Barbora Turková

Tereza Kerndlová (Zdroj: ČTK)

Tereza Kerndlová se zařadila po boku celebrit, které se rozhodli, že si koupí dům někdy u moře. Její vysněnou destinací se stalo Španělsko, kde si s manželem Reném pořídili třípodlažní vilu. Nějakou dobu jim ale zabrala rekonstrukce.

Svůj vysněný dům si Tereza Kerndlová a její manžel René Mayer pořídili ve španělské Esteponě už v únoru. Další tři měsíce jim ale trvalo, než ho dali dohromady ke své spokojenosti. Nešlo ale jen o povrchové úpravy a detaily, ale manželé měnili i třeba rozvody elektřiny, aby mohli najednou zapnout všechny spotřebiče.

Tereza se fanouškům pochlubila na Instagramu a na videu je vidět, že elektrických spotřebičů mají opravdu hodně. Od grilu ve venkovní kuchyni přes speciální chladničku na vína. Výpadek proudu jim tak při plném zápřahu zřejmě nehrozí.

Finišujeme a máme dům plný řemeslníků,” svěřil se pro Super. cz René na konci května. Tereza krásně sladila i zahradu. Nechybí zde různé doplňky a květiny. Dům potřebovali dát dohromady rychle, hlavně kvůli návštěvě Tereziným rodičům. Mamince Miladě se v zimě po letech vrátila rakovina a podstoupila náročnou léčbu. Společně s tatínkem Láďou Kerndlem už přijeli na místo a Tereza chtěla, aby se ve slunném Španělsku oba cítili pohodlně a bylo o ně co nejlépe postaráno.

Celebrity - další články

Doporučujeme