Lucie Bílá slavila ve svém divadle úspěch. Její Maminy se povedly a diváci brečeli smíchy

23. září 2022·Celebrity·Redakce

Lucie Bílá, Maminy (Foto zdroj: Profimedia)

Principálka Lucie Bílá uvedla ve středu ve svém divadle nový muzikál s názvem Maminy, kde ona sama hraje jedu z hlavních rolí. S novým představením sklidila obrovský úspěch a diváci se náramně bavili a na konci nadšeně jásali. Kdo všechno na premiéru dorazil? Informace přináší Blesk.

V ulici Karlova v Praze se ve středu slavilo. Konkrétně v Divadle Lucie Bílé, kde se ten den odehrála premiéra nového muzikálu Maminy. Ten vypráví o prvorodičce Amy, ambiciózní právničce Brooke, sarkastické matce pěti dětí Barb a svobodné matce Tině. Čtyři maminy se setkávají na předporodním večírku a společně sdílejí strasti i radosti mateřství. Mezi padouchy, se kterými jako superhrdinky dennodenně bojují, totiž nepatří pouze domácí úkoly, školní svačinky a hory špinavého prádla. Mateřství je jízda na emoční horské dráze, kde je narození dítěte teprve začátek…

Principálka hraje jednu z hlavních rolí a s reakcí diváků, kteří se premiéry zúčastnili, byla velice spokojená. “Maminy jsou po všech stránkách jedno z nejkrásnějších představení, jaké jsem kdy mohla hrát, o to víc, že je v našem milovaném divadle. Je to radost zahrát si komedii a slyšet smích v hledišti,” neskrývala radost Lucie. Diváci se skutečně mohly potrhat smíchy a při děkovačce dali své nadšení hlasitě najevo.

View this post on Instagram

A post shared by Lucie Bílá (@luciebila)

Premiéru si nenechali ujít například manželé Karlos Vémola s Lelou.Muzikál byl opravdu velmi krásný a užili jsme si ho, jak se patří. Navíc, v mnoha věcech jsem se v něm našla tím, že i já jsem hrdou mámou,” prozradila Lela, která si výjimečně oblékla nevyzývavé šaty a moc jí to slušelo. Poprvé od svatby se ukázali novomanželé Lukáš Pavlásek s Denisou, modelka Hana Mašlíková byla s hlubokým výstřihem nepřehlédnutelná, stejně jako syn Bílé Filip Kratochvíl. Ten svou mámu rozhodně nezapře. Jeho široký úsměv a výrazné oči jasně říkají, čí je syn.

Celebrity - další články

Doporučujeme