Lucie Šafářová porodila holčičku. Není nic lepšího, než se poprvé probudit jako máma, tvrdí

19. prosince 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / Lucie Šafářová

Letošní vánoce Lucie Šafářové a Tomáše Plekance budou obzvlášť šťastné. Bývalá tenistka totiž ve čtvrtek odpoledne sdílela se svými fanoušky krásnou novinu, že porodila své první dítě. Holčička dostala jméno Leontýna.

Bývalá tenistka Lucie Šafářová (32) se ve čtvrtek odpoledne na svém Instagramu podělila o krásnou zprávu. Na světě totiž spolu se svým partnerem, hokejistou Tomášem Plekancem (37), přivítala novorozenou dceru.

“Není nic krásnějšího, než se poprvé probudit jako maminka… Vítej v naší rodině, Leontýnko,” napsala sportovkyně a připojila dojemný obrázek.

Svým fanouškům se nezapomněl pochlubit ani nově již trojnásobný táta Tomáš Plekanec. “Leontýnka – už potřetí a stejně krásný pocit. Vítej v naší rodině,” napsal hokejový útočník, který má již syny Matyáše a Adama z manželství se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (39).

View this post on Instagram

Není nic krásnějšího, než se poprvé probudit jako maminka…❤️ vítej v naší rodině Leontýnko… #miminko #láska #naše #největší #radost I woke up this morning as a mom…nothing beats that feeling! Welcome to our family Lea… ❤️ #babygirl #love #biggest #happiness #family @tomasplekanec

A post shared by Lucie Safarova (@lucie.safarova) on

Ještě krátce před porodem přitom o rodiče o jméně holčičky vůbec jasno neměli. “Pořád ještě debatujeme a nejsme rozhodnuti. Jinak musím zaťukat, cítím se dobře. I když jedna věc mi chybí, a to je pohyb. Celý život jsem byla zvyklá sportovat, měla jsem plno energie a teď bývám občas tak unavená, že večer usnu u zpráv. Takže to těšení je vlastně dvojnásobné: na dceru i na to, až se zase budu moci proběhnout,” svěřila se na konci listopadu Šafářová v rozhovoru pro Magazín DNES.

View this post on Instagram

Den po dni více obdivuji přírodu a to jakým zázrakem počíná a přináší nový život..těhotenství přináší pro ženu spoustu změn jak na těle, tak na duši, které jsou i nejsou příjemné.. nevolnosti, rostoucí tělo na všech “těch” partiích, otékání, dušnost, bezmoc si zavázat boty, pláč u filmu, který ani není tak dojemný, únava atd.. ale také pohled na ten malý špendlík, kterému za chvíli tluče srdíčko, pak má nožky ruce a najednou kope a tančí v mém břiše lambády, že se ani nestačím divit, kde bere tu sílu! To s jakou dokonalostí to příroda zařídila je úžasné a zase v tom je harmonie, kdy něco krásné sebou nese i to náročnější.. asi aby jsme to krásné uměli opravdu ocenit a prožít o to víc! Myslím, že pro sportovkyni je to ještě o to větší změna, když se nemůže hýbat jak je zvyklá celý život, přibere kila,která nikdy neměla,místo toho být tvrdá a bojovná se mění na měkkou a jemnou ženu, která má uplně jiné priority! Každá žena to jistě prožívá jinak a zároveň všechny si tím procházíme podobně. Nemusíme přece být stále krásné a perfekní, to je trend doby a proč vlastně? Krása je relativní pojem.. Muži s námi v tomto období někdy musí být o to více trpěliví a láskyplní..já děkuji, že jednoho takového mám doma, který mi je oporou po celý ten čas! Těším se jaká bude ta další etapa, až tu malá bude s námi a jsem vděčná za celé tohle období rostoucího bříška! ❤️ @tomasplekanecofficial

A post shared by Lucie Safarova (@lucie.safarova) on

Celebrity - další články

Doporučujeme