Mariana Prachařová přiznala, že po dovolené s maminkou Danou Batulkovou si lezou na nervy. Proč to tak je?

2. září 2023·Celebrity·Redakce

Mariana Prachařová, Dana Batulková (Foto: Instagram Mariany Prachařové)

Vztah matky s dcerou bývá někdy složitý. I přes veškerou lásku, kterou k sobě cítí, je někdy potřeba si od sebe odpočinout. Své o tom ví i oblíbená influencerka Mariana Prachařová, dcera Davida Prachaře a Dany Batulkové. A právě o vztahu s ní se rozepsala na svém instagramu po tom, co spolu trávily čas na Bali. Čím to je, že si lezou na nervy, hádají se a štvou se?

“Štvem se? Ano. Hádáme se? Ano. Lezem si na nervy? Ano,” vypsala se ze svýc pocitů Mariana. Bylo to hned po jejím návratu z měsíční dovolené na Bali, kde byla první týden právě se svou maminkou, herečkou Danou Batulkovou. Na svém profilu zveřejnila fotku s ní, jak se objémají na pláži a usmívají se. Člověk by čekal, i podle toho, jak na veřejnosti působí, že je jejich vztah idylický. Opak je ale pravdou.

Vlivná influencerka přiznala, že si spolu s mámou často nerozumí, štvou se a hádají se. “Ale milujem se,” přiznala však. Podle jejích slov jde o to, že právě z důvodu jejich velmi blízkého vztahu, si k sobě dovolí víc, protože vědí, že o sebe navzájem nikdy nepřijdou. “Často mi někdo říká, jak mi závidí vztah s mojí mamkou a ano, my ho máme hodně blízkej, otevřenej a kamarádskej, ale chci tu říct i tu druhou stránku a to je to, že si často poslední dobou nerozumíme, že jsem na ní často nepříjemná, odsekávám a i když vim, že si to nezaslouží, nemůžu si pomoct. Ale myslim, že i to je znak toho, jak moc úzkej vztah máme a kolik já si toho k ní můžu dovolit, protože vim, že máma to snese, že mě nezavrhne, i když na ní budu občas nepříjemná,” napsala.

View this post on Instagram

A post shared by Mariana Prachařová (@maripracharova)

“Prostě pojďme si tu upřímně říct, že svoje rodiče nade všechno milujeme, ale v dospělosti s vlastní hlavou a názory a tím, že už nechceme, aby s náma jednali jako s malejma dětma (což často dělaj a já asi jako máma samozřejmě nebudu jiná) je prostě občas těžký se pochopit. Ale rodiče tu pro nás vždycky budou. A já si to uvědomuju a jsem za to nesmírně vděčná. Za oba rodiče, co mám a který opravdu upřímně miluju a na který vim, že se můžu v životě 100% spolehnout,” napsala na závěr. Předstírat, že se i milující rodiče s milujícími dětmi někdy nesnesou a potřebují si od sebe odpočinout, by nebylo správné.

Celebrity - další články

Doporučujeme