Meghan Markle je těhotná? Bookmakeři mají jasno

14. září 2018·Celebrity·Lukáš Vaněk

Celý svět netrpělivě čeká na oznámení, že je vévodkyně ze Sussexu Meghan Markle těhotná. Podle sázkových kanceláří však radostná zpráva možná přijde co nevidět.

Od svatby prince Harryho a Meghan Markle uplynulo zhruba pět měsíců. Od doby, kdy si řekli “ano”, se nejen příznivci britské královské rodiny nemohou dočkat, kdy pár oznámí těhotenství vévodkyně ze Sussexu.

Podle Daily Mirror sázkové kanceláře v Británii tuší, že oznámení o čekání potomka přijde velmi brzy. “Poslední sázkové kurzy naznačují, že oznámení je opravdu za rohem. Až to přijde, sázkaři by se měli připravit na největší královské sázkařské šílenství v historii,” uvedl pro britský deník Alex Kostin z Bookmakers.tv.

Po uzavření sňatku v květnu letošního roku byl kurz na oznámení těhotenství v tomto roce v poměru 4:6. V současné době však kurz spadl na úroveň 1:5, což jasně dokazuje, že sázkové kanceláře něco tuší. Jen pro zajímavost, sázkové kanceláře se také domnívají, že šance na očekávání dvojčat je 33:1. Nechme se tedy překvapit.

Celebrity - další články

Doporučujeme