Monika Bagárová o malé Rumince: Vypadá jako andílek, od malička je ale temperamentní

16. června 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Monika Bagárová (Foto: se souhlasem Moniky Bagárové)

Zpěvačka Monika Bagárová (26) se svým rodinným založením nijak netají a mateřství si velmi užívá. Malá Rumia, která v květnu oslavila první narozeniny, jí ale jako každé dítě umí dát i pořádně zabrat. "Myslela jsem si, že už se nikdy nevyspím," svěřila se nyní. 

Monika Bagárová patří podle časopisu Forbes mezi 30 nejúspěšnějších Čechů pod 30 let, v současnosti si ale od kariéry dává trochu pauzu. Věnuje se hlavně malé dceři Rumie (1).

“Ruminka je úžasný a usměvavý človíček. Ovšem, kdybych měla říct, že vše je zalité sluncem, nebyla by to úplně pravda. Vypadá sice jako andílek, ale je temperamentní už od malička,”popsala pro server Zena-in.cz s tím, že malá dokázala proplakat celou noc.

“Až jsem si říkala, jestli se ještě vůbec někdy vyspím (a zbavím se těch krásných kruhů pod očima). Nyní jsme zase o kousek dál, ale je pravda, že se někdy nezastavím. Dost často si říkám, že chvíle objevování bude ještě o to zajímavější. Ovšem vše se snažím brát s nadhledem. Je to sice náročné období, ale věřím, že společně vše zvládneme,” věří zpěvačka, které občas pomáhají její rodiče nebo sestra Natálie.

View this post on Instagram

A post shared by Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Pro partnera Bagárové Makhmuda Muradova je někdy složité sladit rodičovské povinnosti s pracovním nasazením, zpěvačka to ale respektuje a snaží se mu vycházet vstříc. “O něco náročnější byl uplynulý rok i vlivem Makhmudových příprav na zápasy. Ale na druhou stranu mu chci dát velký prostor, aby byl spokojený sám se sebou,” svěřila se.

Celebrity - další články

Doporučujeme