Nikol Leitgeb a Martina Pártlová zveřejnily roztomilé fotky svých ratolestí. Máme jeden měsíc, napsaly

19. července 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Tobias a Stella. (Foto: se svolením Martina Pártlová a Nikol Leitgeb)

Moderátorky a zejména dlouholeté kamarádky Nikol Leitgeb a Martina Pártlová zveřejnily na Instagramu rozkošné fotografie svých dětí. V pátek to byl přesně měsíc, co své poklady přivedly na svět. Už teď jim plánují společnou budoucnost.

Je to přesně měsíc, co se Nikol narodil chlapeček Tobias a Martině holčička Stella. V den výročí se na sociální síti pochlubily krásnými fotografiemi. Tož, slavím 1 měsíc, 53 cm, 3,62 kg živé váhy. Za 17 let a 11 měsíců to s Mauglím oslavíme trošku jinak, než válením se na dece a popíjením mlíka, napsala na Instagram Martina Pártlová.

View this post on Instagram

A post shared by Martina Pártlová (@martinapartlova)

Kamarádky porodily ve stejný den, ve stejné porodnici. Od té doby tvoří vtípky, že jednou budou jejich děti spolu. Pod fotografií tak nechyběly vtipné komentáře. No jo, aby se s Mauglím neválela za 17 let a 11 měsíců na dece znovu,” napsala Jana.

View this post on Instagram

A post shared by n i k o l l e i t g e b (@stibrovicnikolka)

Nikol také sdílela fotku svého měsíčního syna Tobiase.Mauglí má za sebou první měsíc v džungli,” uvedla v příspěvku. Syn se moderátorce opravdu povedl a podobou jakoby tatínkovi, Petru Leitgebovi, z oka vypadl. Mauglí je úplně stejný jako jeho otec,” napsala uživatelka Žaneta. Vypadá jak zmenšená verze táty, řízlá lehce Matesem, když byl mimino,” dodala další.

View this post on Instagram

A post shared by n i k o l l e i t g e b (@stibrovicnikolka)

Celebrity - další články

Doporučujeme