Petr Suchoň má důvod k radosti! Ex moderátor se stane poprvé otcem

1. června 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Moderátor Petr Suchoň. (Foto: ČTK)

Končící moderátor TV Nova Petr Suchoň má zase radost ze života. Po výpovědi z Televizních novin mu svitlo na lepší časy. S bývalou tenistkou Klárou Koukalovou se na Instagramu pochlubili, že se stanou rodiči.

Moderátor Per Suchoň se společně s manželkou Klárou Koukalovou pochlubili s nečekanou novinou. Naše rodina se rozroste, sny se plní,” napsali manželé na společný Instagram. Na fotce pár září štěstím a nechybí ani snímek z 3D ulrazvuku, na kterém jde vidět aktuální podoba dítěte. Zda se jim narodí holčička nebo chlapeček zatím neuveřejnili.

View this post on Instagram

A post shared by Klára Koukalová & Petr Suchoň (@suchon_koukalova)

Pod příspěvkem se okamžitě začali objevovat gratulace od kolegů, kamarádů a fanoušků. “Gratulujeme,” napsal moderátor Míra Hejda. Tos mě říct rovnou, že jdeš taky na mateřskou. Moc gratuluju, úžasná zpráva,” dodala moderátorka Inna Puhajková.

Jediné co kazí nastávajícímu tatínkovi radost je, že dostal minulý týden výpověď z hlavní zpravodajské relace TV Nova, kde strávil devět let. Televize jeho odchod zdůvodnila tak, že v Televizních novinách chystá velké změny. Suchoň později pro Blesk dodal, že za jeho odchodem je nejspíš požehnaný stav jeho kolegyně Ivety Vítové. Ivet prožívá nejkrásnější období života a stane se maminkou. A protože odchází na mateřskou, padla volba i na mne,” dodal.

Celebrity - další články

Doporučujeme