Po měsíci pauzy je zase zpátky. Kamu si dala pauzu od sociálních sítí, nyní už zase dráždí fanoušky

10. srpna 2023·Celebrity·Redakce

Kamu

Kamila Rundusová alias Kamu si po pár kontroverzních situacích dala na sociálních sítích pauzu. Nyní se vrátila a popsala, jak se nyní cítí a co jí tohle odmlčení dalo.

Kamila Rundusová žije se svým manželem Robím na Kostarice, kde provozují restauraci. Někdy to sice vypadá jako idyla, ale opak je pravdou. Občas potřebuje každý čas sám pro sebe, aby se mohl najít a známá kuchařka a influencerka není výjimkou.

I proto se rozhodla, že si dá pauzu od sociálních sítích. „Začalo to divočinou a tou to taky zůstane, jen já jsem už jinou ženou, která se dnes miluje. Žiju v napojení na sebe, na tebe i přírodu, dar života respektuju a užívám si svobodu. Už nechci ubližovat ani sobě, ani svému okolí, natož tobě, lásko moje, ať nikoho nic nebolí…,“ napsala před měsícem.

View this post on Instagram

A post shared by KAMU (@chefkamu)

Měsíc ale utekl jako voda a Kamu je zase zpátky. Ve skvělé formě a vždy usměvavá. „Jsem zpět! Bylo to něco. Ani nevím, kde začít. A než vůbec začnu a jestli vůbec začnu, napadá mě jenom DĚKUJU. Děkuju Robímu, mojí rodině, holkám, vám všem… za přízeň, za cestu, kterou společně šlapeme a také za veškerou vaši podporu. Bez vás by totiž nebylo nic…,“  napsala k fotce.

Na ní má na sobě jen síťovaný přehoz. Kuchařka také odhalila svá ňadra, ze kterých si před dvěma lety nechala vyndat silikonové implantáty. Teď sice vypadá odpočinutě, ale uvidíme na jak dlouho. Své příznivce nyní láká na kurzy spojené s dýcháním, jógou a jídlem.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme