Potvora ze Slunečné potvrdila konečně svůj vztah! Bára Jánová randí se sympaťákem z Ordinace

13. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Bára Jánová (Foto: se souhlasem TV Prima)

Tady o pracovní projekt asi nepůjde. Hvězd seriálu Slunečná Bára Jánová potvrdila na Instagramu svůj vztah s hercem Ladislavem Ondřejem. Ten se pravidelně objevoval na konkurenční televizi v seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Krásná Bára Jánová si získala diváckou přízeň coby (napravená) potvora Sylva ze seriálu Slunečná. “Asi je to láska!” napsala herečka na svůj Instagram k fotce, na které je v objetí s hercem Ladislavem Ondřejem. Ten je známý z nováckého seriálu Ordinace v růžové zahradě, ve kterém se objevoval od začátku, tudíž 15 let.

View this post on Instagram

A post shared by Bára Jánová (@barajanova)

Snímky s o dva roky mladším hercem přidávala Bára poslední dobou poměrně často, ale svou lásku přiznali až nyní. Jánová se rozhodla všem objasnit, zda je její náklonost k herci jen čistě pracovní nebo je v tom něco víc. Barevně vyladěnou fotografii, na které se k sobě dvojice romanticky tulí, opatřila popiskem „rozmarné léto a doplnila jej celou řadou všeříkajících hashtagů. Některé byly sice v angličtině, ale zamilovanost z nich jen sálá.

V dubnu se herečka rozešla s básníkem Vítkem Bečkou, se kterým byla osm měsíců a od té doby byla sama. S nikým nerandil ani Ondřej, který ale rozhodně neměl o přízeň žen nouze, ale v březnu se nechal slyšet, že je sám a partnerku nehledá. “Není správný čas, abych se hrnul do vztahu,” říkal v době pandemie. Situace se ale zlepšila, a tak se přeci jen po nějaké dívce poohlédl. A s Bárou jim to opravdu moc sluší.

Celebrity - další články

Doporučujeme