Slunečnou nahradí novinka z prostředí zoologické zahrady. V hlavní roli se ukáže opět Eva Burešová

3. března 2021·Zprávy·Lenka Skrzeczkova

Slunečná-Eva Burešová (Foto: se souhlasem TV Prima)

Jak jsme vás minulý týden informovali, seriál Slunečná se nezařadí k tzv. nekonečným seriálům. S tím, že seriál bude končit přišla ředitelka obsahu TV Prima Lenka Hornová. Diváci se ale nemusí bát. O jednu z hlavních hereček totiž určitě nepříjdou. Podle informací deníku Aha se Eva Burešová (27) objeví i v dalším chystaném seriálu TV Prima.

Seriál Slunečná se dlouhou dobu drží na vrcholu a zařadil se tak mezi nejoblíbenější seriály současnosti. Bohužel vše musí jednou skončit. “Ať se vám to líbí, nebo ne, Slunečná končí. Nehceme jít cestou nikdy nekončících seriálu. Může to mít sto šedesát dílů, ale musí to mít začátek, postředek a konec.Takže pracujeme na tom, co nahradí Slunečnou,” řekla Hornová pro časopis Vlasta.

“Stavíme novou věc na zelené louce,” dodala časopisu ředitelka. Novinka TV Prima se má odehrávat v zoologické zahradě, a o zvraty a vášeň nouze rozhodně nebude. Podle deníku Aha si v seriálu hlavní roli opět zahraje Eva Burešová.

“Eva tu má velké privilegia, dokonce může mluvit do toho, kdo jí bude hrát mužský protějšek. A už probíhají kamerové zkoušky. Ve hře jsou Radúz Mácha, Robert Urban a další,” uvedl deník Aha. Herečka by se divákům měla ukázat v roli chůvy, kterou si její seriálový partner najme, protože je sám na své dvě děti. Tvůrci chtějí oslovit i herce Bolka Polívku, bohužel Marek Lambora se v novince už neukáže.

Zprávy - další články

Doporučujeme