První velká hádka? Meghan a Harry řešili krizi kvůli lady Dianě

26. července 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Kensingtonroyal / Instagram

Vzali se sice teprve v květnu, náročný životní styl královské rodiny a neustálý stres si však pomalu vybírá svou daň. Britský princ Harry (33) a jeho nová choť Meghan Markle (36) museli podle zdrojů z Kensingtonského paláce řešit první velkou hádku. A nešlo v ní o nikoho jiného, než o princeznu Dianu (†36)!

Není žádným tajemstvím, že je novopečená vévodkyně Meghan Markle velikou fanynkou zesnulé princezny Diany. Harry je na téma své maminky ovšem velmi citlivý a jakékoli zneuctění její památky ho z pochopitelných důvodů dokáže rozpálit doběla. A zvlášť, pokud přijde ze strany jeho manželky!

Meghan Markle jako novopečená členka královské rodiny už mnohokrát šlápla vedle. Zatím jí to však všichni, dokonce i včetně samotné královny, promíjeli. Tentokrát už se ovšem zdá, že překročila pomyslnou mez. Opakovaně se totiž snažila připodobnit princezně Dianě a těžit tak z její památky.

 

“Diana byla zbožňována na celém světě. Lidé ji milovali z těch správných důvodů. To je to, co chce Meg, ale nemyslím si, že se to stane. Není tak upřímná, jako Diana,” prohlásil nevlastní bratr vévodkyně Thomas pro britský list The Mirror již před časem. Ještě před svatbou se totiž na veřejnost dostávaly názory, že je Meghan Dianou až nezdravě inspirovaná.

Internet v poslední době také zaujaly snímky outfitů, které vévodkyně volí. Mnoho lidí si povšimlo, že se obléká nápadně podobně a snaží se tak také vystupovat. Na cestu do Austrálie si dokonce nakoupila hned několik elegantních kalhotových kostýmků přesně po vzoru vkusu zesnulé Diany. To ovšem tvrdě zasáhlo prince Harryho.

Podle zdrojů přímo z paláce dal princ své družce pomyslný nůž na krk a rázně si dupnul, aby se přestala snažit kopírovat jeho matku. Spor mezi mladými novomanžely pak měla paradoxně urovnat sama panovnice, královna Alžběta II., která sama s Dianou nikdy moc vřelé vztahy neměla.

Celebrity - další články

Doporučujeme