Robert Záruba čelí na MS únavě hlasivek. Přesto utkání proti Švédsku bude komentovat

15. května 2022·Celebrity·Redakce

Rober Záruba. (Foto: Profimedia)

Oblíbený sportovní komentátor Robert Záruba si od MS v hokeji bude muset nejspíš na chvíli odpočinout. Při prvním útkání Česka mu přeskakoval hlas, chraptěl a chyběl mu typický drajv, na který jsou diváci hokejových zápasů už dlouhá léta zvyklí. Později se Záruba na twitteru vyjádřil, že jsou jeho hlasivkové svaly unavené.

Není mi dobře, podrobnosti teď nebudu rozvádět. Podílí se na tom i ten první víkend se 6 zápasy denně po dost hektické přípravě celého projektu. Tomáš Jílek odjel podle plánu do Helsinek, abychom se vyhnuli tomu, aby jedna dvojice komentovala 3 zápasy denně. Díky za pochopení,” napsal na twitter Záruba.

Během prvního hokejového utkání Česka se na hlase komentátora podepsalo vyčerpání. Náhla indispozice mu nedovolila oslavit pořádně ani góly národního týmu. “Omlouvám se, hlasivky mi to chytlo někde během včerejší cesty z Helsinek do Tampere. Ale víc opravdu ten složitý čas při programu – to se těžko vysvětluje. Stává se mi to už celkem pravidelně jednou za rok. Únava hlasivkových svalů,” dodal.

Podobným problémům čelil i v letech 2015, 2017 a 2019. Ovšem během předchozích šampionátů se mu podařilo náhlé těžkosti lépe maskovat. Doufejme tedy, že bude Robert opět zase brzo fit, aby mohl společně s fanoušky hlasitě oslavovat góly národního týmu. V neděli od 19. hodin má i přes svou indispozici komentovat zápas Česka proti Švédsku.

Celebrity - další články

Doporučujeme