Rok od smrti Hany Zagorové (†75). Jak na výjimečnou osobnost vzpomínají její nejbližší?

27. srpna 2023·Celebrity·Redakce

Hana Zagorová. (Zdroj: Profimedia)

V sobotu 26. sprna to byl rok, co nás opustila skvělá zpěvačka a inspirativní žena Hana Zagorová (†75). V Česku byla neskutečně populární a její odchod byl nečekaný. A právě na výročí jejího úmrtí zavzpomínali na tuto dámu i známé hvězdy českého šoubyznysu.

Odchod milované Hanky v loňském roce byl šokující nejen pro její fanoušky, ale i pro její přátelé a hlavně manžela a životního parťáka Štefana Margitu. „Andílku můj zlatej, rok už tady nejsi a není dne, abych si na Tebe několikrát denně nevzpomněl. Nebudu nic víc psát, protože Ty to vše víš a vidíš… Miluji tě. Tvůj Štefan,“ vzkázal své Hance. Nezapomněla na ní ani její kamarádka módní návrhářka Blanka Matragi. „Moje nejdražší Hano, jsi stále s námi. Jsi nenahraditelná, miluji Tě,“ poslala své kamarádce vzkaz do nebe.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Štefan Margita (@stefanmargita_official)

Na zpěvačku s jedinečným hlasem zavzpomínala i její pěvecká kolegyně Leona Machálková. A musíme s ní souhlasit, že rok od smrti Zagorové utekl hrozně rychle. „Rok utekl jako voda, co nás opustila drahá Hanička… také se mi po ní stýská. Byla úžasná i v muzikálu Vaša Patejdla Jack Rozparovač, ve kterém jsme spolu hrály. Úžasná na jevišti i v šatně, děkuji za společné chvíle… oběma…“napsala na instagram Machálková a zveřejnila společnou archivní fotku.

Blízkou kamarádkou Zagorové byla i Monika Absolonová, která si vzpomněla na ten den, kdy se o smrti své blízké kamarádky dozvěděla. „Přesně si pamatuju, co se v tento den před rokem v mým životě odehrávalo. S kým jsem mluvila a co řešila před tou strašnou zprávou i po ní… Hani naše milovaná. Chybíš. Všem. A pořád. A není to po roce lepší. Naopak, tolik bych Ti toho chtěla říct a tak bych chtěla slyšet Tvůj názor, radu. A určitě bych začala tím, že Tě mám ráda. Pusu do nebe,“rozepsala se Absolonová.

Celebrity - další články

Doporučujeme