Harry si rýpl do Charlese a Williama. O královnu se nestarají ti správní lidé

23. dubna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Princ Harry. (Zdroj: Profimedia)

Vztahy s královnou se sice snaží napravit a zdá se, že se mu to daří. Ale vztahy s otcem a bratrem jsou stále na bodu mrazu. Harry to naznačil i v rozhovoru pro NBC. Není si totiž jistý, zda ji chrání ti správní lidé.

Harry se z Británie přesunul do Nizozemska, kde se zúčastnil charitativních sportovních her Invictus Games. Zde také poskytl novinářce Hodě Kotb rozhovor. Ten byl odvysílán ve středu a princ v něm shrnul i svojí tajnou návštěvu u královny Alžběty II.

S tou se neviděl dva roky, především kvůli tomu, jaký rozhovor poskytl minulý rok Oprah Winfrey, ve kterém se obul do královské rodiny. Harry si z hradu Windsor odvezl i pozvání na červnové oslavy Alžbětina platinového jubilea, tedy 70 let na trůnu. „Bylo to skvělé. Rád jsem ji viděl, je v dobré formě. Se mnou byla vždy v dobré náladě, má skvělý smysl pro humor a já se chci ujistit, že je chráněna a má kolem sebe ty správné lidi.“ Že by princ narážel na svého otce a bratra?

View this post on Instagram

A post shared by Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

Královská rodina nejnovější princův výpad tradičně nekomentovala, ale poddaní si rozhodně neberou servítky. „Je to urážka Charlese a Williama, kteří na rozdíl od Harryho jsou s královnou a chrání ji svými činy,“ říká Angela Levin, která napsala o královské rodině několik knih. Do prince se opřel i bývalý ministr zdravotnictví David Mellor „Co je ten Harry zač? Nějaký komik? Takhle směšný by snad ani žádný komik nemohl být.” 

Podle moderátora Petera Forda je Harry zcela mimo realitu. „Chce lépe chránit královnu, a přitom je za mořem. A když princ Phillip ležel na smrtelné posteli, dával Harry rozhovor Oprah Winfrey.” Harrymu tato poznámka tak určitě moc plusových bodů nepřinesla.

Celebrity - další články

Doporučujeme