Scénu žárlivého ctitele málem nepřežila. Krásné Nastěnce šlo o život

27. dubna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Zdroj: ČSFD (Se souhlasem Gorky Film Studios)

Ikonickou pohádku Mrazík znají snad úplně všichni. Není se čemu divit, že patří mezi nejoblíbenější pohádky v tuzemsku a televizi ji několikrát ročně reprízují. Jednu z hlavních rolí si zahrála Natalje Sedych.

Klasická ruská pohádka Mrazík se v českých televizích zabydlela. Hlavní roli nevinné Nastěnky si zahrála Natalja Sedych, které bylo v době natáčení teprve šestnáct let.  Na její pomněnkově modré oči si ale pamatuje většina diváků a herečka byla v době největší slávy považována za největší krásku. V době natáčení studovala balet a věnovala se krasobruslení. Na velkou slávu dnes dvaasedmdesátiletá herečka už jen vzpomíná, protože na kultovní postavu se jí nikdy nepodařilo navázat. Zahrála si sice v pár filmech, ale potom z hereckého světa zmizela.

Natalja dala přednost rodině a sama dnes tvrdí, že nelituje. Podle svých slov prožila krásný život a na zašlou slávu už jen vzpomíná. V rozhovoru pro Blesk TV Magazín ale přiznala, že ne vždy to jako krásná herečka měla jednoduché. Jeden z jejích ctitelů na ni velmi žárlil. Došlo to ale tak daleko, že na hotelovém pokoji ji málem uškrtil ručníkem. Kromě toho na ni prý vytáhl i nůž. Zoufala Natalja začala předstírat, že ho miluje a že je mu věrná. To jí možná zachránilo život.

Celebrity - další články

Doporučujeme