Seriál ZOO musí řešit nečekané potíže. Proč zničehonic skončila Pavla Tomicová?

22. března 2024·Celebrity·Redakce

Pavla Tomicová (Zdroj: FTV Prima)

Všechno dobré jednou končí. A platí to i o seriálech, nyní konkrétně o tom na TV Prima ZOO. V té se už nyní dotáčí poslední díly, především s Evou Burešovou, která o předčasné dotočení požádala produkci. Jenže nyní s nečekaným odchodem přišla i další hvězda - Pavla Tomicová.

Seriál ZOO už brzy čeká konec. Nyní se dotáčejí poslední díly, hlavně s Evou Burešovou. Seriál se má ale dotáčet až v červnu, jenže Burešová poprosila o dřívější ukončení. „Eva o to už dávno poprosila produkci s tím, že před létem už se chce naplno věnovat své hudební kariéře,“ přiznal zdroj eXtra.cz.

S tím se už dávno počítalo, jenže produkce musí řešit další problém. Skončila totiž i další hvězda seriálu – Pavla Tomicová, která hraje veterinářku Anežku Krásnou. Za jejím nečekaným odchodem mohou blíže nespecifikované zdravotní potíže. „Teď se navíc narychlo musí přepisovat i scény související s Pavlou Tomicovou, je to dvojitý zásah do práce celé produkce,“ dodal zdroj.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Televize Prima (@primaftv)


Podle některých tvrzení za nečekaným koncem může to, že se herečka stále nevzpamatovala ze zrady svého manžela Ondřeje Malého. Ten ji vyměnil za herečku Kristínu Kociánovou, se kterou má nyní i ročního syna Jakuba. Podle přátel jsou Tomicová a Malý ještě manželé. Je to pro ni velké trápení, tu zradu nemůže v sobě uzavřít. Kdykoli na to přijde řeč, strašně ji to bolí,“ přiznávají blízcí. Podle všeho na to má velký vliv, že dokonce ani netočí a nepracuje.

A není to poprvé, co si jako veterinářka Anežka musela dát volno. Podobný kolaps měla v roce 2022, kdy si potřebovala dopřát klidový režim. V březnu loňského roku přiznala, že vyhledala pomoc u odborníka na duševní zdraví.

Celebrity - další články

Doporučujeme