Šok pro fanoušky! Zemřel zpěvák z populárního skupiny S Club 7 Paul Cattermole

8. dubna 2023·Celebrity·Redakce

Paul Cattermole (Zdroj: Profimedia)

Pro hudební nadšence byla skupina S Club 7 na počátku milénia obrovským fenoménem. A fanoušci sedmičlenné formace tenhle týden obrovský šok. Ve 46 letech byl ve svém domě nalezen mrtvý Paul Cattermole. Informaci uvedl BBC.

Zpěvák byl nalezen ve čtvrtek 6. dubna ve svém domě ve svém domě v britském Dorsetu bez známek života. Informaci následně potvrdil i management skupiny. „Neexistují slova, která by popsala ten hluboký zármutek, který nyní prožíváme. Měli jsme obrovské štěstí, že se naše životy potkaly a jsme vděční za všechny vzpomínky,” stojí v prohlášení.

V prohlášení dále stojí, že dorsetská policie potvrdila, že nedošlo k žádným podezřelým okolnostem. Paulova rodina, přátelé a členové skupiny si přejí v těchto chvílích soukromí,“ cituje oznámení rodiny zpěváka. Bývalí spoluhráči člena populární skupiny na sociálních sítí uvedli, že jsou „opravdu zdrceni a nenacházejí slova, kterými by popsali zármutek, jaký z této ztráty pociťují“.

S Club 7 vznikla v roce 1999, za jejím založením stál Simon Fuller a natočila čtyři alba. Skupina se rozpadla v roce 2003 a Cattermole se snažil hudbě věnovat dál. Moc mu to ale nešlo, v roce 2014 oznámil bankrot. Své dvě ceny Brit Awards, které získal se skupinou prodal přes aukci na eBay. Situace dokonce došla tak daleko, že v roce 2018 v jedné talk show řekl, že děkuje, že děkuje za tričko, která mu dali. Následně začal pracovat jako správce studia jednoho neziskového rádia a přivydělával si i jako hodinový manžel.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme