StarDance opouští moderátor Dalibor Gondík. Komu fandíte vy?

18. listopadu 2018·Celebrity·Karolína Stránská

Páté soutěžní kolo oblíbené soutěže StarDance je za námi. Ačkoliv nejméně bodů od poroty získali Pavla Tomicová a Marek Dědík, o konečné výsledku rozhodli opět diváci a soutěž tak opustil moderátor Dalibor Gondík.

„Pro mě je to neuvěřitelný úspěch a pecka, být tady. Tohle je pro mě výhra, že jsem mohl odtancovat to vše, co tady bylo. Chci moc poděkovat za poslední čtyři měsíce našeho společného života taneční partnerce Alici a mé ženě, která teď určitě u televize brečí,“ nechal se slyšet moderátor.

V pátém kole navíc došlo i k experimentu, kdy tanečníky doprovázela živý soubor zpěváků. Ne všem divákům se však tento pokus zamlouval. “Ta hudba se nepovedla a ještě byli občas falešní. Tento experiment prosím už ne,” uvedla jedna z divaček.

“Myslim si, že jim ta hudba nepomaha, ba naopak. Je to urcite mnohem slozitejsi na to tancovat. I kdyz se vsichni moc snaží, musi to byt pro ne velmi tezke,” konstatovala jiná.

 

View this post on Instagram

První chacha dnešního večera od Alice & Dalibora. To byla jízda, co? Pošlete jim SMS ve tvaru SD 1 na telefonní číslo 906 11 13. #stardance9 #ceskatelevize @alicestodulkova @daliborgondik

A post shared by StarDance (@stardancecz) on

Celebrity - další články

Doporučujeme