Survivor Česko & Slovensko se vrací na televizní obrazovky. Kdo bude v divočině bojovat o přežití?

11. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Survivor Česko & Slovensko (Zdroj: se souhlasem TV Nova)

Přesně po roce začne na televizních obrazovkách TV Nova druhá série dobrodružné reality show Survivor Česko & Slovensko. Televize dlouho tajila, kdo by se měl v pokračování objevit a stále se o soutěžících diskutuje. Informace uvedl Blesk.cz.

Moderátorem drsné reality show, která se opět bude odehrávat v Dominikánské republice, bude Ondřej Novotný, který stojí i za první sérií. A potvrzení jsou i soutěžící, kteří budou bojovat v Dominikánské republice o přežití. Bude to bývalý fotbalista Petr Švancara nebo Vašek Matějovský.

Dalšími dva potvrzenými jsou hvězdy sociálních sítí. Slovenský youtuber Filip Jánoš, který vyhrál slovenskou Farmu. České sociální sítě bude reprezentovat Hana Gelnerová, kterou na instagramu sleduje 112 tisíc lidí. „Ráda se seznámím s novými lidmi, u kterých je motivace pro přihlášení do soutěže stejná a jsou to podobní “blázni” jako já. Ráda si také zkusím, co všechno je mé tělo schopné vydržet. Jak dlouho zvládnu být o hladu, na slunci, při fyzické zátěži, bych si tady totiž nikdy nevyzkoušela, tady když mám hlad, tak se zkrátka najím,” dodala dívka.

Do Dominikánské republiky by se opět měly rozjet dva týmy, které budou složeny z českých a slovenských celebrit a běžných lidí. V panenské přírodě  si soutěžící budou muset vybudovat přístřeší, rozdělat oheň, zajistit si vodu a jídlo. Do toho je čeká i několik fyzicky náročných výzev, během kterých budou bojovat o odměny a také o to, kdo půjde z kola ven.

Poté, co ve hře zůstanou poslední tři hráči, už o svém osudu nebudou sami rozhodovat. I vítězi, který si odnese výhru 2 500 000 Kč, rozhode rada složená z vyřazených členů soutěže. Připomeňme jen, že vítězem první série byl Vláďa.  Nové díly Survivor Česko & Slovensko je společným projektem televizí Nova a Markíza a právě na nich budou moci diváci druhou sérii sledovat. Kromě toho bude soutěž možné sledovat i online na platformě Voyo. Reality show poprvé diváci uvidí 1. února v televizi, na Voyo to bude už 25. ledna.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme