Herečka Markéta Plánková prozradila smutnou zprávu. Po třinácti letech manželství je single

1. února 2023·Celebrity·Redakce

Markéta Plánková (Zdroj: Profimedia)

Herečka Markéta Plánková působí vždycky jako největší sluníčko, ale i ona má samozřejmě svoje starosti a trápení. Ty však dokáže perfektně skrývat. Jako třeba teď, když se na veřejnost dostala informace, že herečka je single. Informaci přinesl deník Expres.

Po boku manžela, bývalého televizního reportéra Daniela Častvaje působila hvězda mnoha nekonečných seriálů vždycky velmi usměvavě a zamilovaně. Jenže teď je všechno jinak. Markétě se po třinácti letech manželství rozpadlo. Dvojice se brala po zhruba roční známosti v roce 2010 na dobřichovickém zámečku.

Informaci nyní potvrdila i samotná herečka. „Ano, je to pravda, už půl roku spolu nejsme.” Manželé spolu mají dvanáctiletou dceru Julii. Pro Markétu se jedná o další vztah, který nevyšel. V minulosti randila s Romanem Štolpou. Tam ale vztah zkrachoval na základě toho, že v době, kdy spolu měli poměr, byl herec ženatý.

View this post on Instagram

A post shared by Markéta Plánková (@marketaplankova_official)

Osudová láska se krásné plavovlásce zřejmě vyhýbá. Ani tohle manželství Plánkové nevyšlo. Vzhledem k tomu, že se jedná o jednu z našich nejkrásnějších hereček, tak sama jistě dlouho nezůstane.

Celebrity - další články

Doporučujeme