Tři roky lásky! Eva Burešová a Přemek Forejt oslavili výročí velmi romanticky

12. října 2023·Celebrity·Redakce

Eva Burešová a Přemek Forejt. (Foto: Profimedia)

10.10. 2022 ve 22.22. Přesně v tu chvíli se dala Eva Burešová dohromady s Přemkem Forejtem. Dvojice, která tak nyní oslavila tříleté výročí, má spolu syna Tristana Williama. A své letošní výročí samozřejmě nezapomněli oslavit.

Poprvé se o jejich vztahu začalo mluvit na podzim roku 2020. Šéfkuchař a herečka ale mlžili a veřejně nechtěli nic komentovat. To se změnilo až na Štědrý den toho roku, kdy sdíleli zamilovanou fotku ze Staroměstského náměstí. I tak ale Přemek Forejt o vztahu mluvit moc nechtěl. To, co je mezi mnou a Evičkou, je mi posvátné,“ svěřil se porotce soutěže MasterChef.

View this post on Instagram

A post shared by Eva • Salvatore • Burešová (@evabureshsalvatore)

O dva roky později se jim narodil syn Tristan William a pokračuje dodnes. We sailed on together, we drifted apart, and here you are by my side,“ citovala Eva u společné fotky píseň Open Arms od skupiny Journey. Pár výročí oslavil i v restauraci a vyvrátil tak spekulace, které se okolo nich v poslední době šířily.

Média totiž psala o tom, že rozchod je na spadnutí. Tak jsme se dneska s tím mým Přemečkem šli projít po nákupech a viděli jsme obrovskou titulku nějaké neplechy, kde psali, že je rozchod na spadnutí. Tak hlásíme, že jsme stále tady, stále spolu a stále zamilovaní jak jen lidi, kterým se blíží výročí, můžou být,“ svěřila se herečka a utnula tak veškeré fámy.

View this post on Instagram

A post shared by Premek Forejt (@premekforejt)

Celebrity - další články

Doporučujeme