Válka pokračuje. Harry se s Williamem nepotká, i když budou od sebe jen pár metrů

25. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Harry a William. (Zdroj: ČTK)

Válka mezi královskými bratry zdaleka ještě není u konce. Harry má brzy přijet do Anglie, ale i když bude jen pár metrů od staršího Williama, zatím je téměř vyloučeno, že by se spolu měli potkat. Informaci uvedl Daily Mail.

Na začátku září přijede princ Harry s manželkou Meghan do rodné země. 5. září navštíví v Manchesteru summit One Young World. Kde během zahajovacího ceremoniálu pronese Meghan hlavní projev. Druhý den zamíří do Německa a 8. září pro změnu pronese projev Harry během udílení cen WellChild Awards v Londýně.

Podle britských zdrojů to ale nevypadá, že by se princ potkal se svým starším bratrem Williamem. A to od sebe nebudou daleko. Frogmore Cottage, kde bude Harry s rodinou bydlet, je asi 800 metrů čili 10 minut chůze od bratra. Ten se má do konce prázdnin nastěhovat s rodinou do Adelaide Cottage na opačné straně windsorského parku.

Obě rodiny spolu nekomunikují od chvíle, kdy Harry opustil své královské povinnosti a odstěhoval se s rodinou do Kalifornie. Naposledy spolu krátce promluvili, když loni v létě odhalovali sochu své matky lady Diany (†36). Ta by ze svých synů asi neměla moc velkou radost.

Celebrity - další články

Doporučujeme