Věk pro ni nic neznamená. Herečka Halle Berry se ukázala jako božská Kleopatra

11. prosince 2021·Celebrity·Barbora Turková

Halle Berry (Zdroj: Shutterstock)

Herečka Halle Berry sice oslavila už 55. narozeniny, ale stále vypadá naprosto fenomenálně. Dokázala to na natáčení jedné reklamy, ve které se ukáže jako božská Kleopatra. Informaci přinesl Blesk.

Sexy hluboký výstřih, zlaté šaty, černá paruka a oči namalované ve stylu egyptské módy před 2050 lety. Tak po paláci chodila nejen přenádherná egyptská královna Kleopatra. Do této neskutečně zajímavé postavy se před pár dny převtělila i herečka Halle Berry.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Halle Berry (@halleberry)

Ta si už dlouho toužila zahrát v půlminutové reklamě na herní aplikaci Ceasar Caesar´s Sportbook. A podařilo se. Natáčelo se v Clevelandu v americkém státě Ohio. Roli římského vojevůdce se ujal herec J.B.Smoove. Toho Kleopatra přijala ve zlatých šatech se spoustou zlatých náramků, na vysokých podpatcích téže barvy a s dlouhým pláštěm přes ramena.

Místo posezení nad jídlem ale vytáhne Kleopatra svého milého ven “mezi lidi”. Reklama je neskutečně vtipná a oba dva herci si natáčení zřejmě velmi užili. Fanoušci jsou ale fascinováni neopomíjející krásou herečky Halle Berry. Ta snad opravdu umí zastavit čas.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme