Velikonoce u slavných: Soukalová si užívá u moře, Margita pózuje se zajíčkem

8. dubna 2023·Celebrity·Redakce

Petr Vágner a Gabriela Soukalová

Velikonoce jsou pro některé méně podstatnější, než Vánoce, ale v křesťanství jsou naopak důležitější. A celebrity je tráví různě. Někdo vyrazil k moři, někdo s přáteli na drink a někdo je zase vůbec neřeší.

Štefan Margita

Operní pěvec vyrazil do vinotéky, kde se potkal s přáteli. Při té příležitosti se nechal vyfotit i s velikonoční místní velikonoční výzdobou a to velkým porcelánovým zajíčkem. „Drazí přátelé, přeji vám krásné Velikonoce. Váš Štefan,“  popřál všem svým fanouškům pěvec.

View this post on Instagram

A post shared by Štefan Margita (@stefanmargita_official)

Gabriela Soukalová

To bývalá biatlonistka a moderátorka se rozhodla, že aprílovému počasí v Česku a Velikonocům uteče do tepla. Sbalila rodinku a vyrazila k moři. Přesněji na Maledivy. Po cca dvou letech těhotenství, mateřství, pracovního nasazení a rychlého evropského života konečně přišla zasloužená dovolená,“ pozdravila všechny. Usměvavé Gábině to navíc moc sluší.

View this post on Instagram

A post shared by Gabriela Soukalova (@gabrielakoukalova)

Mariana Prachařová

Herečka a dcera Davida Prachaře a Dany Batulkové svátky jara zřejmě moc nemusí. Velikonoční výzdobu totiž ve svém bytě vyměnila za barvy, která naprosto zbožňuje. „Nemám doma sice velikonoční výzdobu, ale barevně to, myslím, doháním,“  myslí si herečka a infuencerka.

View this post on Instagram

A post shared by Mariana Prachařová (@maripracharova)

Petr Vágner

Moderátora, kterého můžete znát i z víkendového vysílání na Frekvenci 1, je velký sportovec. A přesně tak pojal i velikonoční svátky. Kromě vysílání v rádiu se totiž vydal i na kolo, přestože počasí mu moc nepřálo. „Myslím, že na pondělní  pomlázku a šupačku má dopravu (a hlavně fyzičku) tentokrát pořešenou. To bude sportovní koledník,” usmíval se Petr.

View this post on Instagram

A post shared by Petr Vágner (@petr_vagner)

Tereza Brodská

Tradiční Velikonoce ale zase prožívá herečka Tereza Brodská, která si pořídila tavící pistoli, ozdoby, vajíčka, mašličky a další drobnůstky a pustila se do výzdoby. To se ale zřejmě zalíbilo i jejímu hafanovi, který se pustil do trávy, kde seděl umělý zajíček. Seš normální? Nežer tu trávu, to vůbec není pro tebe, okřikovala ho Tereza.

View this post on Instagram

A post shared by Tereza Brodska oficiální (@brodskatereza)

Jitka Boha

Krásná modelka a zpěvačka má nyní plnou hlavu svého malého synka, ale i ona dodržuje velikonoční tradice. Mazanec u ní doma na stole nesmí chybět. Navíc se Jitka svým sledujícím svěřila i s receptem. A povedl se jí teda nádherně. MAZANEC “podle Bohovky”. Asi takhle, receptů najdete spoustu, určitě taky výborných, ale včera jsem zkusila jeden, který jsem upravila trochu podle obrazu svého a musím říct, že se mi fakt povedly. Chuťově vynikající klasika, není suchý, je lehký a hlavně, nerozjel se mi na plechu,” popsala svého krasavce Jitka.

View this post on Instagram

A post shared by JITKA BOHO (@jitkaboho)

Celebrity - další články

Doporučujeme