Vémola podveden! Jeho Lela mu zahnula s kamarádem

11. ledna 2022·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Karlos Vémola s manželkou. (Foto: ČTK)

MMA zápasník Karlos Vémola oznámil v pondělí večer prostřednictvím živého vysílání, že je definitivní konec mezi ním a jeho partnerkou Lelou Ceterovou. Ta měla mít poměr s jeho velmi dobrým kamarádem. Příspěvkem chtěl zápasník předejít spekulacím.

“Přišel jsem na to, že má moje žena poměr s jiným frajeremJe to nechutné samo o sobě, když je šest týdnů po porodu. O to horší, že to byl můj velmi dobrý kamarád,” uvedl na instagramu Karlos Vémola. Dokonce je spolu načapal. “Když chytnete ženu s velice dobrým kamarádem, tak facky začnou lítat. Facku dostal jenom on. Dostal dvě. Ne za to, že spí s mojí ženou, ale za to, že je prase. Za to, že si hraje na kamaráda. Za to bych se mu měl omluvit. Měl jsem to řešit s chladnou hlavou,” uvádí.

Již delší dobu mu vrtalo hlavou, kde Lela bere peníze na diamantové náušnice a náhrdelníky, které ji zdobí na fotkách na sociálních sítích. Nechápal to, když on aktuálně nezápasí a nemá na to. Manželka mu tvrdila, že to má za instagram. “Tak jsem to vyšetřoval a zjistil jsem, že to má od mého kamaráda pana Kaisera. Problém je v tom, že Lela neví, že pan Kaiser má velice bohatou manželku, která ty peníze zdědila po svém zesnulém otci a ona chudák netuší, že on její peníze utrácí za diamanty, Cartiery atd. Strašně mě to vůči ní mrzí, protože ona sama má dvě malé děti. Nejsem žádný svatoušek, ale mít ženu v nemocnici, doma dvě děti a chodit za kamarádovou ženou, to je vrchol prasárny,” pokračuje Vémola.

View this post on Instagram

A post shared by Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola)

Poté se zápasník všem omluvil, že řeší osobní život skrze sociální sítě. Chtěl tak předejít spekulacím. “Lela mi bude chybět i přesto, co dělala, jak se chovala. Taky jsem udělal plno chyb, nejsem svatoušek. Budu se starat o děti a pomůžu jí, jak budu moct, ale tohle je oficiální konec,” dodal s tím, že na pár týdnů se teď ze společenského života stáhne.

View this post on Instagram

A post shared by Lela Ceterová (@lela_ceterova_official)

Karlos má se slovenskou playmate Lelou dvě děti, dceru Lili a syna Rockyho. V minulosti se již na čas rozešli, tenkrát byla podle Ceterové důvodem nevěra Vémoly.

Celebrity - další články

Doporučujeme