Robert Rosenberg je tři měsíce po svatbě stále věrný. Jak dlouho mu to vydrží?

3. října 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Robert Rosenberg (Foto: se souhlasem Robert Rosenberg)

Jsou to už tři měsíce, co se bývalý král pornofilmů Robert Rosenberg oficiálně oženil se svou dlouholetou partnerkou Petrou. Již deset let společně žijí v tolerantním vztahu, kde mají povoleno zahýbat. Od svatby však této příležitosti Robert nevyužil. Co ho k tomu vede? S informací přišel web Extra.cz.

Bývalý král českého porna a aktuální trenér boxu Robert Rosenberg si v létě již podruhé vzal svou partnerku Petru, se kterou tvoří pár již deset let. Poprvé to bylo o pár měsíců dříve na Maledivách. Takový sňatek, ale v České republice neplatí, tak do toho museli praštit ještě jednou.

Zahýbání má od partnerky schválené. “My si občas vyměníme partnery, zablbneme si. To ale spíš jen občas na zpestření, jinak si dokážeme zpestřovat náš sexuální život sami,” řekl Robert Extra.cz.

Ovšem podle jeho slov této příležitosti od svatby zatím nevyužil. “I když mám jiné ženy povolené, přiznám se, že od svatby nic takového vůbec nebylo. Ještě jsem na to neměl čas a náladu. Už jsem toho v tomhle zažil dost a už si víc vážím jistoty a klidu,” prozradil.

Celebrity - další články

Doporučujeme