Vztahy vévodkyň čeká velká změna! Co předpovídají experti?

10. ledna 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / kensingtonroyal

Britská novinářka Katie Nicholl, která se specializuje na problematiku královské rodiny, přiznala v jednom z rozhovorů v televizi zajímavou informaci. Současné napjaté vztahy mezi párem ze Sussexu a rodinou z Cambridge se podle ní brzy změní. Spory by mohlo urovnat Meghanino miminko!

Může nám to znít zvláštně, protože Česká republika žádnou královskou rodinu nemá, ale pro lid Spojeného království je rodina královny obrovsky důležitá. Fanoušci se koneckonců najdou po celém světě. Z tohoto důvodu existují i novináři, kteří se na její členy a jejich aktivity přímo specializují a vznikla už i řada knih. Hned několik jich má na kontě novinářka Katie Nicholl, která zná tuto rodinu skutečně dokonale.

A byla to právě ona, kdo dal fanouškům mladé královské generace novou naději poté, co se dlouho řešily napjaté vztahy. Oba synové princezny Diany a prince Charlese jsou již ženatí, jejich manželky však spolu nyní podle informací z paláce nevycházejí vůbec tak dobře, jak by se na první pohled mohlo zdát. To samozřejmě komplikuje i vztah obou bratrů.

Na britském televizním kanále Channel 5 odvysílali 6. ledna první díl dokumentu Kate vs. Meghan: Válka princezen? (Kate V Meghan: Princesses at war? pozn. red.), ve kterém se právě těmito spory zabývali. A své k záležitosti řekla i Katie Nicholl. Podle ní všechno změní Meghanino a Harryho miminko, které má na svět přijít na jaře.

“To, že Meghan bude mít miminko, změní dynamiku. Obě se stanou matkami a to všechno změní. Brečící dítě ve dvě ráno – koho byste se zeptali? Zeptali byste se své švagrové, která byla přesně ve stejné situaci a má mnoho let zkušeností,” myslí si novinářka.

Zdroje přímo z paláce se nedávno nechaly slyšet, že královna již “ztratila trpělivost se všemi těmi dramaty” kolem dvojice vévodkyň. O Vánocích se zase měla královna vyjádřit, že “je ráda, že vévodkyně dokázaly překonat své odlišnosti pro dobro rodiny”.

Prohlédněte si naši velkou galerii:

Celebrity - další články

Doporučujeme