Zemřela hvězda filmu Pátý element Tommy ‘Tiny’ Lister

11. prosince 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herec Tommy ‘Tiny’ Lister, Foto: ČSFD

Zemřela americká filmová hvězda z filmu Pátý element Tommy Tiny Lister. Přátelům se od středy neozýval a tak se rozhodli zavolat do jeho domu pomoc. Bohužel policisté v jeho domě nalezli pouze bezvládné tělo. Zemřel tak ve věku 62 let. O tragické události informoval web TMZ s odkazem na policejní spis.

Herec Tommy Tiny Lister zemřel ve věku 62 let. Kamarádům se od středy neozýval a tak kontaktovali nouzovou linku. Policie nalezla u něj doma bezvládné tělo a přivolaný lékař poté konstatoval smrt. Příčina úmrtí zatím není známá. Nic ale nenasvědčuje tomu, že by Tommyho někdo zavraždil.

V 80. letech hrál hlavně záporné postavy. Zahrál si ve více než stovce filmů, ale i když někdy hrál menší role, tak díky jeho výšce ho nikdy nešlo přehlédnout. Listera proslavily filmy jako Pátý element, Pátek či Tajemství ztracené archy.

Tommy sice na první pohled působil jako drsňák. V jádru měl ale dobré srdce. Letos natáčel film Active Shooter, bohužel snímek již nedotočí. Jeho fanoušci a kolegové mu vzdávají postupně hold na sociálních sítích.

Foto: ČSFD

Celebrity - další články

Doporučujeme