Zpěvačka Shakira je obklopena samými fešáky. Na instagramu se pochlubila svými syny

17. září 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Shakira Foto: Shutterstock

Kolumbijská zpěvačka Shakira nepatří k těm, co své soukromí vystavují na odiv dnes a denně. Nedávno však potěšila své fanoušky, když se na svém instagramu pochlubila svými dvěma syny. Oba jsou to fešáci a půvab po své krásné mamince nezapřou.

I když je instagram zpěvačky Shakiry plný jejích selfíček, fotografií a uměleckých snímků, příliš záběrů z jejího soukromého života na jejím účtu nenajdete. Nedávno však zveřejnila fotografii, na které je zvěčněna spolu se svými dvěma syny.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Shakira (@shakira)

Sasha a Milan, které má se svým partnerem, fotbalistou Gerardem Piqué, jsou své mamince velice podobní a není pochyb o tom, že ještě porostou do krásy. Kromě fotografie zveřejnila Shakira také video natáčené pro TikTok, na kterém tancuje jeden z oblíbených tanečků na písničku In Da Gettospolu se svými kluky.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Shakira (@shakira)

Je na nich vidět, že se u toho dobře baví, a že podoba není to jediné, co po své mamince bratři podědili. Taneční nadání se v nich nezapře a všichni tři měli skvěle sladěné pohyby, takže nacvičením choreografie jistě nějaký čas strávili.

Celebrity - další články

Doporučujeme