Zpěvačka z Verony se změnila k nepoznání. Po letech vyzkoušela novou image

29. ledna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / veronikastyblova

Když se řekne Verona, většina fanoušků si jako první představí krásnou blondýnku Veroniku Slatinskou, za svobodna Stýblovou (25). To už teď ale neplatí. Zpěvačka se totiž po mnoha letech rozhodla pro změnu a z něžné blondýnky je nyní ohnivá zrzka.

Zpěvačka kapely Verona vsázela dlouhé roky na stejnou image, se kterou se cítila dobře a která dobře fungovala i u fanoušků. Dlouhé blond vlasy nosila prakticky celý život a nikdo si ji s něčím jiným na hlavě nedovedl ani představit.

S příchodem nového desetiletí se ale odhodlala ke kroku, který ji podle jejích slov lákal už pár let. “Změna je život… Několik let jsem o takové změně uvažovala… Blond mě prostě už nebavila, a tak jsem se nechala od svého kadeřníka ukecat k tomuto kroku a jsem za to vděčná!!! Cítím se krásně a spokojeně,” napsala 27. ledna na svůj Instagram a připojila několik fotografií nového účesu.

Veronika Stýblová se poprvé proslavila díky pěvecké soutěži SuperStar. V roce 2018 pak začala zpívat se skupinou Verona, ve které nahradila  zpěvačku Markétu Jakšlovou (34).

Celebrity - další články

Doporučujeme