Chlapec (12) se pohádal s matkou. Letěl se uklidnit na Bali

23. dubna 2018·Články·Lukáš Vaněk

12letý chlapec z Austrálie se po hádce s matkou rozhodl, že se jí pomstí, a to velmi netradičním způsobem. Vzal si totiž její kreditní kartu a odletěl do hotelu na Bali.

Chlapec dokázal přelstít svou babičku a vylákal z ní pas. Když zjistil, že děti od dvanácti let mohou letět bez doprovodu, tak neváhal a objednal letenku na indonéský ostrov Bali.

Rodičům řekl, že jde do školy. Místo toho však nasedl na vlak a odjel na letiště v Perthu. Jen jedinkrát po něm pracovníci chtěli, aby prokázal svou totožnost. “Zkrátka se mě zeptali na průkaz totožnosti, jestli mi je už 12 let a že jsem na střední škole. Bylo to skvělé, protože jsem chtěl zažít dobrodružství,” řekl mladík pro australskou televizi.

Na Bali se ubytoval v tříhvězdičkovém hotelu All Seasons a na recepci nahlásil, že zde čeká na příjezd starší sestry. Mezitím však škola dala vědět jeho rodičům, že nedorazil na vyučování. Jakmile matka s otcem zjistili, kde je, matka okamžitě za ním vyrazila ho vyzvednout. “Byli jsme šokovaní, znechucení. Nejde ani popsat jak jsme se cítili, když jsme zjistili, kde se nachází,” sdělila matka televizi.

Články - další články

Doporučujeme