Chlapec měl nevyléčitelnou nemoc. Matka mu tajně dávala marihuanu a stal se zázrak

24. listopadu 2019·Články·Redakce

"Dala jsem svému nemocnému synovi konopí, jen abych zmírnila jeho bolest," přiznala se matka chlapce, který umíral na rakovinu. A nakonec se stal zázrak.

Když bylo Derynovi Blackwellovi deset let, začal se cítit nemocný. Když ho matka vzala k lékaři, dozvěděli se zdrcující diagnózu. Deryn měl leukémii, a aby toho nebylo málo, jeho tělo napadla i velmi agresivní forma rakoviny.

Derynovy vyhlídky byly velmi špatné. Lékaři mu po chemoterapii a léčebných kůrách nedávali téměř žádnou naději. Callie Blackwellová a její manžel Simon z Norfolku byli zoufalí. Chlapec se dokonce stal závislý na jediném léku, který mu poskytoval úlevu – morfiu.

V bezvýchodné situaci se ale nakonec stal zázrak. Ale zřejmě ne úplnou náhodou. Teď, když je chlapci 17 let, rodiče připustili, že dítěti dávali konopí, aby zmírnili jeho bolesti.

“Udělali jsme rozhodnutí, které děsí mnoho rodičů – a my jsme byli zděšení také,” přiznala Callie v televizním pořadu Mail in Sunday. Chlapcovy bolesti ustoupily a nakonec se začal uzdravovat. Opustil léčebné zařízení a mohl zase začít chodit do školy a žít normální život. O jejich příběhu Callie napsala dokonce knihu, která je nyní hitem.

 

 

 

Články - další články

Doporučujeme