Fotka, co nenechá nikoho chladným. Zveřejnila ji matka těžce nemocného chlapce. Měla k tomu důvod!

22. února 2017·Články·Redakce

Nešťastná maminka přidala do faceboookové skupiny Love What Matters snímek, na němž je její velmi nemocný syn v koupelně a evidentně má velké bolesti. Sdíleli a komentují ho lidé po celém světě.

“To je on, Drake, můj celý svět. Od chvíle, kdy jsem zjistila, že jsem těhotná, byl důvodem k tomu, abych žila. Je to můj úsměv, moje láska, můj srdeční tep. Je také mými slzami, bolestí v srdci. On je můj život,” napsala Jessica Medingerová ke snímku jejího desetiletého syna, píše web Metro.co.uk.

Drake dříve bojoval s leukémií a zdálo se, že vyhrál. V loňském roce u něj ale propukla rakovina varlat. Chlapec v noci spí v pokoji se svou matkou. Bojí se totiž, že by mohl zemřít v noci sám. A proč matka sdílela fotku utrpení svého dítěte, které je kvůli chemoterapiii bez vlasů, vyhublé a vyčerpané? Chtěla nastínit, jak vypadá realita, a jak rakovina člověka zničí.

Pohled na chlapcovo utrpení je neskutečně smutný. Chlapec musel být kvůli zhoršení zdravotního stavu v pondělí převezen do nemocnice. Rodina nemocného chlapce se snažila vybrat peníze na náročnou lékařskou péči. Dárci už mu poslali v přepočtu více než desítky tisíc korun.

Články - další články

Doporučujeme