FOTO: Manželský pár zemřel po pádu z útesu. Pořizoval si selfie

1. listopadu 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Vishnu Viswanath, Meenakshi Moorthy (Facebook)

Manželský pár zahynul při pořizování selfie v Yosemitském národním parku ve Spojených státech amerických poté, co spadl z útesu.

Manželé Vishnu Viswanath a Meenakshi Moorthy pocházeli z Indie, ale žili v USA. Pravidelně přispívali na svůj blog o cestování, který měli na instagramu. Právě tam zveřejňovali snímky z cest po celé zemi. Jeden výlet se jim však stal osudným.

Pár navštívil populární místo nejen pro milovníky turistiky, ale také pro zamilované. Taft Point v Yosemitském národním parku v Severní Kalifornii je totiž známý tím, že zde muži velmi často žádají své partnerky o ruku. Z útesu je totiž nádherný výhled na krajinu.

Ve čtvrtek 25. října však nebyl hezký pohled na dvě bezvládná těla, která ležela v parku. Manželský pár se totiž zřítil z útesu z výšky 900 metrů. Pád nemohl ani jeden přežít. “Stále nevíme, co pád zapříčinilo. Podle všeho se ale jedná o tragický pád,” uvedl mluvčí parku Jamie Richards pro San Francisco Chronicle.

Manželův bratr Jishnu Viswanath pro agenturu AP v Indii řekl, že spadli při pořizování selfie, když nastavovali stojan na fotoaparát na okraji útesu. Jejich koníček se jim tedy nakonec stal osudným.

Články - další články

Doporučujeme