Kdo hledá, najde! Fotograf našel neznámý pár, který z dálky vyfotografoval při žádosti o ruku

30. září 2019·Články·Lukáš Vaněk

Ilustrační foto

Fotograf hledal pár, který z dálky vyfotografoval při zasnoubení v Yosemitském národním parku v Kalifornii. Všiml si je totiž v momentu, kdy se chystal vyfotit svého kamaráda. Informoval o tom zpravodajský server CNN, podle něhož se fotografovi podařilo neznámý pár najít.

Yosemitský národní park je pro páry oblíbenou destinací, proto není divu, že fotograf Matthew Dippel na pár narazil. Dippel se zrovna chystal fotit svého kamaráda, ale opodál na vyhlídce viděl muže, jenž klečí před svou přítelkyní. Zamilovaný pár se tedy rozhodl vyfotografovat a snímek mu posléze ukázat.

Když se však na místo dostavil, byl pár už pryč. Fotograf to však nenechal být a snímek zveřejnil na facebooku s tím, že prosí o jeho sdílení. “Internete, potřebuji tvou pomoc. Pomoz mi najít tyto dva. Tohle bylo foceno na Taft Point v Yosemitském národním parku 6 října 2018. Pořídil jsem tuto fotku a byl bych rád, kdyby ji našli,” napsal ke snímku Dippel vzkaz.

Alright Internet I need your help. Help me find these two. This was taken at Taft Point, in Yosemite National Park on…

Zveřejnil(a) Matthew Dippel dne Středa 17. října 2018

Internet jeho prosbu vyslyšel, protože příspěvek měl přes 20 tisíc sdílení. Pátrání po zamilovaném páru nakonec skončilo dobře. Dippela kontaktoval jistý Charlie Bear s tím, že na fotografii je on a jeho snoubenka. Bear to rovněž potvrdil i CNN. “Popravdě jsme si vůbec nebyli jistí, jestli to jsme my,” prozradil Bear serveru s tím, že ho přesvědčily až další fotografie, které pořídili jejich přátelé přes telefon. Ostatně to posléze přesvědčilo i Dippela.

Na fotografiích se totiž shodovalo nejen oblečení, které měl pár na sobě, ale i datum a čas. Mise byla tedy splněna.

Články - další články

Doporučujeme