FOTO: Matka použila k obarvení hlavy jinou barvu! Co svému synovi nastříkala na vlasy?

6. listopadu 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: ladbible.com

26letá matka chtěla svému synovi na halloweenský večer obarvit vlasy na červeno, ale v obchodě si omylem vzala jiný sprej na vlasy. Až po nabarvení celé hlavy zjistila, že použila sprej na zeď, který nejde smýt.

Šestiletý Jacob Myers se na halloweenskou noc moc těšil. Jeho maminka Ashlee Myers mu dokonce k této příležitosti povolila nabarvit si hlavu na červeno. V obchodě si však vybrala špatnou barvu.

Cítím se jako nejhorší rodič na světě. Koupila jsem sprej na vlasy přímo v oddělení s halloweenskými věcmi. Po použití to vypadalo senzačně. Po dokončení celé hlavy jsem však ucítila silný zápach. Podívala jsem se na etiketu a zjistila, že je to sprej na zeď. Nemůžu to dostat pryč,” psala Ashlee Myers na svém facebooku, kde zveřejnila i fotografie svého syna s červenou hlavou.

Začala jsem plakat a běžela jsem za svým mužem, kterému to přišlo vtipné. Poté jsem zavolala své matce – co jiného dělat v nouzi? Ta se rovněž začal smát,” popsala reakci členů rodiny 26letá matka pro server ladbible.com s tím, že chlapci museli nakonec oholit hlavu.

 

Články - další články

Doporučujeme