FOTO: Youtuber ukazuje, jak ukrást zboží z obchodu! Je to vůči dětem nezodpovědné, kritizují jej lidé

19. února 2019·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube)

Český youtuber Fayne na svém kanálu zveřejnil video, v němž názorně lidem ukazuje, jak lze ukrást z obchodu některé potraviny.

Ačkoliv youtuber na začátku videa zdůrazňuje, aby lidé takovou věc nezkoušeli, přesto se jedná o příspěvek, který se krátce po svém zveřejnění stal terčem kritiky.

Fayne si pro krádež vybral regály s ovocem a zeleninou, tedy potravinami, které – stejně jako pečivo – nemají cenovku a je nutné je zvážit, respektive se na pokladně musí zadat množství a druh pečiva. Youtuber si tedy vzal například pár jablek nebo mandarinek a umístil je do kapsy.

Co když máte kapsy plné? Nevadí! Pokud jdete do obchodu s čepicí na hlavě, tak si zboží můžete schovat pod ni. Fayne následně před obchodem vysypal obsah kapes na zemi a ukázal, co všechno se dá nepozorovaně ukrást. Poté však potraviny sesbíral a vrátil se do obchodu zboží zaplatit.

I když youtuber upozornil v titulku videa, že příspěvek je pro publikum od 18 let, jeho cílová skupina patří k těm mladším, což se nelíbí některým lidem, kteří jeho video na internetu okomentovali. “Dobrý příklad pro ty děti co tě sledují,” uvedl například jeden z diskutujících. “Je to vůči dětem sice nezodpovědné, ale přiznejme si, max 10 % dětí má odvahu na to něco takového udělat,” myslí si druhý. “To je opravdu dobrý nápad!!! Teď se budou malá děcka natáčet, kdo toho ukradne nejvíc!!! Opravdu tleskám,” odpověděl další.

Články - další články

Doporučujeme