Žena toužila vypadat jako žirafa. Pět let nosila na krku stahující kruhy

26. dubna 2020·Články·Redakce

Každý z nás má nějakou úchylku. Někdo si kouše nehty, jiný musí začít den kávou, někdo další zase sbírá knoflíky nebo je pyšný na vždy čisté auto. Je toho tolik, čím jsme jeden od druhého odlišní. Tato žena se rozhodla pro žirafí krk. A udělala vše pro to, aby se její přání splnilo. Povedlo se?

Rozhodnutí Sydney Smithové z Los Angeles znělo jasně: během pěti let prodloužit svůj krk. Je posedlá žirafami a chce se jim alespoň takto podobat. Inspirovala se kajanskými kmeny v jihovýchodní Asii. Kajanské ženy nosí kruhy na krku od dětství, aby pokračovaly v tradici. Chtějí vypadat méně atraktivní, a tím pak mají větší šanci, že se nestanou otrokyněmi.

Tato třicetiletá obdivovatelka afrického zvířete chce být nyní známou po celém světě. Po pěti letech s napětím sundala kruhy, které poctivě nosila celou dobu! Její přání se sice nesplnilo a navíc ji velmi bolely klíční kosti, lásku k žirafám ale vyznává stále, i když nyní bude muset postoupit několik terapií, aby se zbavila ztuhlosti krční páteře.

Články - další články

Doporučujeme