Hrůza pro návštěvníky mrakodrapu! Pod matkou s dětmi začala praskat skleněná podlaha rozhledny

14. června 2019·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: instagram, facebook

Mrakodrap v americkém Chicagu zvaný Willis Tower se může chlubit atrakcí Skydeck, jež se nachází ve 103. podlaží více jak 400metrové budovy. Jedná se o skleněnou rozhlednu, díky které se mohou zájemci podívat na celé město. Skleněná podlaha však zničehonic pod turisty začala praskat.

Rozhledna, díky které můžete vidět i pod sebe, je situována do 103. patra mrakodrapu. Jedná se o skleněný výklenek, jenž umožňuje zájemcům krásný rozhled po celém městě. Správa budovy na svém instagramu zveřejnila několik snímků, které mají přilákat další zájemce.

Populární atrakce, která je pro silné povahy, ale také ukázala, že není bezpečná. Po posledním návalu turistů a zájemců vůbec totiž začala praskat skleněná podlaha. Očitý svědek popsal kritický moment pro server Bored Panda.

Podle něj začalo sklo praskat ve chvíli, kdy na něj vstoupila matka se svými dvěma dětmi. “Jejich tváře byly úplně vybledlé. Lidé kolem byli nervózní, dokonce i zaměstnanci, protože nevěděli, co mají dělat. Nakonec jim řekli, ať se pomalu přesunou zpět do budovy. Naštěstí nikdo dolů nespadl,” uvedl jistý Jesús, který pořídil i fotografii praskliny.

Články - další články

Doporučujeme