Hitovka týdne: Bryan Adams – (Everything I Do) I Do It For You

2. listopadu 2022·Hudba·Redakce

Bryan Adams. (Foto: se souhlasem Bryan Adams)

Stalo se vám, že máte s nějakou životní vzpomínkou spojenou píseň, kterou když posloucháte, zažíváte nostalgickou chvilku? Proto si pro vás rádio Frekvence 1 připravilo novinku v podobě Hitovky týdne. Každý týden vybereme jeden song, který zveřejníme na facebooku a instagramu a vy máte jedinečnou možnost se zapojit do vysílání. Tentokrát jsme pro vás vybrali hit (Everything I Do) I Do It For You od Bryan Adams.

V sobotu 5. listopadu slaví 63. narozeniny Bryan Adams – Kanaďan, který už dlouhá léta žije v Londýně, kde se svou partnerkou vychovává dvě dcery. A tak mu pomyslně popřejeme všechno nejlepší tím, že si připomeneme největší hit jeho kariéry (Everything I Do) I Do It For You. Byl to celosvětově nejprodávanější singl roku 1991 a dodnes je to jeden z největších bestsellerů všech dob. Třeba v Anglii vedl hitparádu 16 týdnů. To se dodnes nikomu nepodařilo překonat.

Byl dokonce nominovaný na Oscara. Bryan Adams ho totiž natočil speciálně pro film Robin Hood, král zbojníků. Dodnes si ho koupilo 15 milionů lidí a zpěvák ho zpíval v říjnu 2016 v pražské O2 aréně a o dva roky později také v brněnské DRFG aréně.

Jak se zapojit?

Stačí pod příspěvek Hitovky týdne na facebooku a instagramu Frekvence 1 napsat, s čím máte píseň spojenou. Vaše nejzajímavější odpovědi se pak objeví v pátek v ranním vysílání mezi 7:00 a 8:00 a v rámci Sobotní party na Frekvenci 1, kde bude společně s vámi nostalgicky vzpomínat moderátor Ondra Kubala! Tak co se vám vybaví?

Hudba - další články

Doporučujeme