Hitovka týdne: Bryan Adams – (Everything I Do) I Do It For You

3. listopadu 2021·Hudba·Lenka Skrzeczkova

Bryan Adams. (Foto: se souhlasem Bryan Adams)

Stalo se vám, že máte s nějakou životní vzpomínkou spojenou píseň, kterou když posloucháte, zažíváte nostalgickou chvilku? Proto si pro vás rádio Frekvence 1 připravilo novinku v podobě Hitovky týdne. Každý týden vybereme jeden song, který zveřejníme na Facebooku a Instagramu a vy máte jedinečnou možnost se zapojit do vysílání. Tentokrát jsme pro vás vybrali hit (Everything I Do) I Do It For You od Bryana Adamse.

62. narozeniny slaví ve čtvrtek slavný Kanaďan žijící v Londýně Bryan Adams. Jakmile se řekne jeho jméno, většině z nás naskočí hit z filmu Robin Hood, král zbojníků (Everything I Do) I Do It For You.

To byl celosvětově nejprodávanější singl roku 1991 a v Anglii vedl hitparádu 16 týdnů. Tento rekord, se dodnes žádnému jinému hitu nepodařilo překonat. Koupilo si ho 15 milionů lidí, byl nominovaný na Oscara a Bryan Adams ho už několikrát zpíval i u nás. Konkrétně v říjnu 2016 v pražské O2 aréně a o rok později také v brněnské DRFG aréně.

Jak se zapojit?

Stačí pod příspěvek Hitovky týdne na Facebooku a Instagramu napsat s čím máte píseň spojenou nebo co si okamžitě vybavíte, když ji slyšíte. Vaše nejzajímavější odpovědi se pak objeví v pátek v ranním vysílání mezi 7:00 a 8:00 a v rámci  Sobotní party na Frekvenci 1. Kde bude společně s vámi nostalgicky vzpomínat moderátor Ondra Kubala! Tak s čím máte spojený hit (Everything I Do) I Do It For You. Napište nám!

Hudba - další články

Doporučujeme