Hitovka týdne: Demi Lovato – Let It Go

17. srpna 2022·Hudba·Redakce

Demi Lovato. (Foto: Shutterstock)

Stalo se vám, že máte s nějakou životní vzpomínkou spojenou píseň, kterou když posloucháte, zažíváte nostalgickou chvilku? Proto si pro vás rádio Frekvence 1 připravilo novinku v podobě Hitovky týdne. Každý týden vybereme jeden song, který zveřejníme na facebooku a instagramu a vy máte jedinečnou možnost se zapojit do vysílání. Tentokrát jsme pro vás vybrali hit od Demi Lovato - Let It Go.

Kulaté třicáté narozeniny oslaví v sobotu 20. srpna americká zpěvačka a herečka Demi Lovato. Její kariéru odstartoval v roce 2008 americký film Camp Rock, ve kterém si zahrála chudou dívku toužící po kariéře zpěvačky. Pak ji v roce 2008 vzala jako předskokanku na své turné Avril Lavigne.

Demi Lovato toho má ve svých třiceti poměrně hodně za sebou – bohužel i pobyt v léčebně kvůli bulimii, maniodepresivní psychóze a sebepoškozování. Loni se nechala slyšet, že patří mezi nebinární lidi a máme ji oslovovat oni nebo ono. Před pár dny ale v jednom rozhovoru uvedla, že si opět osvojila zájmeno ona.

Demi Lovato se proslavila hlavně hity, ve kterých hostovala – třeba v hitu Luise Fonsiho nebo britské skupiny Clean Bandit, v roce 2013 měla ale i jeden velký sólový hit. Natočila ho pro film Ledové království a jmenoval se Let It Go!

Jak se zapojit?

Stačí pod příspěvek Hitovky týdne na facebooku a instagramu Frekvence 1 napsat, s čím máte píseň spojenou. Vaše nejzajímavější odpovědi se pak objeví v pátek v ranním vysílání mezi 7:00 a 8:00 a v rámci Sobotní party na Frekvenci 1, kde bude společně s vámi nostalgicky vzpomínat moderátor Ondra Kubala! Tak co se vám vybaví?

Hudba - další články

Doporučujeme