Hitovka týdne: Freddie Mercury – Living On My Own

2. září 2021·Hudba·Lenka Skrzeczkova

Freddie Mercury. (Foto: Instagram Freddie Mercury)

Stalo se vám, že máte s nějakou životní vzpomínkou spojenou píseň, kterou když posloucháte, zažíváte nostalgickou chvilku? Proto si pro vás rádio Frekvence 1 připravilo novinku v podobě Hitovky týdne. Každý týden vybereme jeden song, který zveřejníme na Facebooku a Instagramu a vy máte jedinečnou možnost se zapojit do vysílání. Tentokrát jsme pro vás vybrali hit od Freddieho Mercuryho - Living On My Own.

Freddie Mercury by v neděli 5. září oslavil 75. narozeniny. Proto hitovka tohoto týdne nemůže být od nikoho jiného než od něj. Je z roku 1993 a jmenuje se Living On My Own.

Zajímavé je, že je to písnička, která se stala hitem až dva roky po jeho smrti, v roce 1993. V klipu uvidíte, jak tenhle legendární zpěvák slavil v roce 1985 v Mnichově své 39. narozeniny. Byla to poměrně divoká, velkolepá párty. Living On My Own byla jediným hitem, se kterým to Freddie Mercury dotáhl (sólo, bez skupiny Queen) na vrchol britské hitparády. Bohužel se toho už ale nedožil.

Jak se zapojit?

Stačí pod příspěvek Hitovky týdne na Facebooku a Instagramu napsat s čím máte píseň spojenou nebo co si okamžitě vybavíte, když ji slyšíte. Vaše nejzajímavější odpovědi se pak objeví v rámci  Sobotní party na Frekvenci 1. Kde bude společně s vámi nostalgicky vzpomínat moderátor Ondra Kubala! Tak s čím máte spojený tento hit od Freddieho Mercuryho? Napište nám!

Hudba - další články

Doporučujeme