Koncert Enrique Iglesiase v O2 areně se přesouvá na únor 2022

21. června 2021·Hudba·Lenka Skrzeczkova

Zpěvák Enrique Iglesias. (Foto: Shutterstock)

Stále trvající pandemie koronaviru a aktuální omezení pro konání hromadných akcí ve vnitřních prostorách se dotkly i pražského koncertu zpěváka Enrique Iglesiase. Koncert v O2 areně se proto v původním termínu 5. srpna neuskuteční. Světoznámý popový idol do Česka dorazí v náhradním termínu 18. února 2022.

Oblíbený španělský zpěvák Enrique Iglesias do Česka letos nedorazí. Jeho srpnový koncert se z důvodu trvající pandemie koronaviru a omezeních musel přesunout. Fanoušci si tak na jeho show budou muset ještě nějakou chvíli počkat.

Hvězda do Prahy dorazí až 18. února 2022. “Všechny vstupenky zakoupené na původní termín zůstávají v platnosti i na nový termín koncertu a není potřeba je vyměňovat,” uvedl pořadatel akce. Také prodej vstupenek pokračuje a to v sítích Ticketmaster a Ticketportal.

Autor hitů Bailando,Subeme La Radio, Hero nebo Escape do České republiky nepřijede poprvé. První koncert zde měl v roce 2016, na kterém se ukázalo, že čeští fanoušci Enriqueho milují. To potvrdili i v roce 2018, kdy vyprodali další dva koncerty. Jeden z nich se konal dokonce na jeho narozeniny.

 

Hudba - další články

Doporučujeme