Marek Ztracený vydal nový videoklip k písni Moje Milá. To bude hit letošního léta, píší fanoušci

17. června 2021·Hudba·Lenka Skrzeczkova

Marek Ztracený, Veronika Khek Kubařová a Lukáš Langmajer. (Foto: se souhlasem Marek Ztracený)

Zpěvák Marek Ztracený ve středu večer odhalil fanouškům nový videoklip k písni Moje milá. Fanouškům se novinka moc líbí a dokonce ji považují za doják. Klip má za ani ne 24 hodin přes 87 000 zhlédnutí.

Je to venku,” napsal na Facebook k písničce Marek Ztracený. Novinka Moje milá je laděná do romantických tónů a je věnována všem rodičům, kterým to občas přerůstá přes hlavu, ale stejně by neměnili. “Někdy to trvá dýl, někdy to vůbec nedopadne a někdy si oblíbíte lidi hned… na první dobrou! Jako já tyhle dva. Žena z Rakovníka a její “klipový” muž z Brd spolu prožil jeden výjimečný den v mém klipu,” popsal zpěvák.

Manželé si ve videoklipu zahráli herci Veronika Khek KubařováLukáš Langmajer. Společně se snaží prožít romantický den bez dětí. Na konci se objeví i zpěvák Marek Ztracený s kapelou.

Fanoušci jsou z klipu i písně nadšení. Super, měla jsem husí kůži po celém těle, chvíli jsem se usmívala, chvíli jsem měla slzy v očích. Krásně napsané ze života,” napsala na Facebook Veronika. Tak to je pecka, bude to hit letošního léta,” dodala Marie. Jak se píseň líbí vám? Napište nám na Facebooku do komentářů!

Hudba - další články

Doporučujeme