Mirai míří na poslední zastávku svého turné. Vyprodané O2 areně se představí už ve čtvrtek

28. listopadu 2023·Hudba·Redakce

Mirai. (Foto: Barbora Chlebova)

Kapela Mirai získala v kategorii Hudební skupina stříbrného Slavíka, kterou převzala v přímém televizním přenosu v pardubické hokejové hale, kde probíhal třetí ze čtyř koncertů Arena tour. Před kapelou nyní stojí poslední a největší zastávka, pražská O2 arena, kterou kluci vyprodali už po třetí.

“Je to krásný. Už tři roky nás lidi drží mezi prvním a třetím flekem. Moc si toho vážíme a děkujeme. Gratulujeme Kabátům a už velmi brzo se těšíme na zakončení tour v O2 areně. Sotva si člověk zvykne na stadiony, už to končí. Holt jsme malá země, ale o to víc si každého hraní vážíme! V létě se budeme těšit na Mirai SUMMER FESTECH. To bude zas něco úplně jiného,” sdělil s díkem Mirai Navrátil a zve fanoušky na letní program.

V létě se tak kluci vydají napříč Českou republikou, budou se setkávat s fanoušky a budou jim blíž, než kdy dřív. “Rozhodli jsme se, že je po letech hraní na letních festivalech čas na změnu. Chceme s vámi v roce 2024 zažít něco nového a speciálního, co jsme spolu ještě nezažili. Něco, co bude mít festivalový vibe, ale zároveň nám umožní být s vámi, našimi fanoušky, tak blízko, že si navzájem koukneme do očí, podáme si ruku a zahrajeme songy z našeho zpěvníku,” dodal frontman.

Hudba - další články

Doporučujeme