Moderátor Frekvence 1 drží ve vánočním klipu snímek z ultrazvuku! Bude tátou?

10. prosince 2018·Hudba·Karolína Stránská

Robin Sobek z kapely Robin&son, ale také moderátor rádia Frekvence 1, natočil sváteční singl! Jmenuje se U vánočního a chce s ním zbourat hranice vánočních hudebních kýčů. V klipu k písni dokonce ukazuje snímek z ultrazvuku.

Ve videu se nerozdávají dárky a v pozdí nestojí vánoční strom. Uvidíte jen stůl, věnec se svíčkou a jediný dárek na konci písničky. A tím je právě snímek z ultrazvuku, který Robinovi předává modelka Denisa Terzijská Kršková. Otcem se ale stává pouze v klipu. V reálném životě zatím ne…

„Natáčeli jsme u mě ve stodole za Prahou, kterou jsem dával dohromady poslední tři měsíce. Poslední rok nedělám nic jiného, než že se pohybuji mezi rádiem Frekvence 1 a domem, který rekonstruuji. Byla by škoda nevyužít jeho prostor,“ prozradil Robin.

„Písničku jsem složil už před rokem doma sám s kytarou a těžko říct, jestli bych jí letos vydal, kdybych nepotkal bubenici Lenku Dundrovou. Vrátila se zrovna z Londýna, kde studovala populární hudbu a za sebou má hraní s Debbi i kapelou Lucie. Ona mi pomohla s aranží. Emoci podtrhuje smyčcový kvartet a o zvuk se postaral hudební producent Boris Carloff,“ dodal Sobek.

Hudba - další články

Doporučujeme