O5 a Radeček dávají v novém klipu nahlédnout do svého soukromí. Hrají v něm jejich partnerky s dětmi

27. prosince 2021·Hudba·Lenka Skrzeczkova

O5 a Radeček. (Foto: se souhlasem BrainZone)

Kapela O5 a Radeček nadělila fanouškům krásný vánoční dárek v podobě nového videoklipu k písni Chtěl jsem jen říct. V emotivním klipu se Radečci objevují se svými rodinami. Od premiéry, která byla na Štědrý den, ho na platformě YouTube vidělo přes deset tisíc diváků.

Klip popisuje kapelový život, který se z velké části odehráva na cestách v dodávce. Nechybí společné chvilky s rodinou, kterých bohužel není v jejich životě mnoho. Všechen čas, který mohou kluci z kapely strávit s manželkami a dětmi, je pro ně opravdu cenný.

Píseň i klip je poděkováním našim rodinám. Život s muzikantem je řehole a ani naše holky to s námi nemají lehké. Například nemáme společné víkendy, které kvůli koncertům málokdy trávíme doma,” řekl zpěvák Tomáš Polák. Proto se rozhodli do něj dát hodně záběrů z rodinných archivů. Dokazují, že se dětem i ženám věnujeme a snažíme se jim vše maximálně vynahradit,” dodal zpěvák.

Na léto Radečci chystají Turné na střechách. To odstartují 19. července v Liberci a skončí v Olomouci 28. července. Fanoušci se tak kromě dvou zmíněných měst, mohou těšit na koncerty v Praze, Hradci Králové a Šumperku.

View this post on Instagram

A post shared by O5 a Radeček (@o5aradecek_official)

Hudba - další články

Doporučujeme